Gıda Zincirinde Çevresel Sürdürülebilirlik

Etkinlik Tarihi 21 Kasım 2012 Çarşamba
Etkinlik Saati 09:30 – 16:30
Etkinlik Yeri Karaköy İstanbul
Gittikçe artan dünya nüfusunun beslenmesinde sürdürülebilir gıda üretimi ve düşük çevresel etki günümüzde daha önce hiç olmadığı kadar önem kazanmakta!
Avrupa İşletmeler Ağı İstanbul – Sabancı Üniversitesi çevresel sorumluluk etkinlikleri devam ediyor! 21 Kasım 2012 Çarşamba günü Gıda Zincirinde Çevresel Sürdürülebilirlik” çalıştayına davetlisiniz!
Kimler Katılmalı: Gıda üretim zincirinde yer alıp, faaliyetlerindeki çevresel etkiyi azaltmayı hedefleyen işletmeler.
Katılım Ücretsizdir! Kontenjan Sınırlıdır! Kayıt yaptırmak için ckartoglu@sabanciuniv.edu adresinde kayıt formunu doldurup göndermeniz gerekmektedir. Kaydınızın onaylanıp onaylanmadığına dair bilgi en yakın zamanda e-posta adresinize iletilecektir.
Önemli Notlar:
– Kontenjan sınırlıdır.
– Son kayıt tarihi 20 Kasım 2012, Salı’dır.
Program:
09:30-10:30 • ECOFood STM Project ve Proje Ekibi Tanıtımı
• YÖNDES Tanıtım
• Katılımcı Tanıtım
• Çalıştay İçeriği ve Amacının Aktarımı
10:30-10:45     ARA
10:45-12:30  • Gıda Zincirinde Çevresel Sürdürülebilirlik Nedir ?
• İşletmelerde Mevcut Durum
12:30-13:30  ÖĞLE YEMEĞİ
13:30-14:45 • Çevresel Sürdürülebilirlik Fırsatları
• Dünya ve Türkiye Örnekleri
14:45-15:00     ARA
15:00-16:15  • Beyin Fırtınası: Örnek Uygulamaların Katılımcılara Uyarlanması
16:15-16:30  • Kapanış
Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s